Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Tak chutná štěstí

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Tak chutná štěstí Originální název: Tak chutná štěstí
Poprvé vydáno celosvětově: 2014

Nejnovější vydání:
Eminent - 2014
ISBN: 978-80-7281-478-7
Počet stránek: 168
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 2x v přečtených
v knihovně 2x v knihovně
k přečtení 4x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 1x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Eminent (2014) 978-80-7281-478-7 168

Pokud máte rádi sladké, změní tato kniha váš život. Místo rafinovaného cukru v ní najdete sladidla, s nimiž zažijete, jak opravdu chutná štěstí. Vyhnete se totiž neblahým důsledkům konzumace „bílého jedu“ a zbavíte se závislosti na něm. Díky tomu, že rafinovaný cukr přestane vaše tělo okrádat o vitaminy, důležité minerály a stopové prvky, významně upevníte své ohrožené zdraví. V knize Tak chutná štěstí objevíte více než dvě stě receptů, ve kterých hrají hlavní roli nejen populární stévie, ale především přírodní třtinový cukr typu demerara či raw sugar, opomíjená, a přitom velmi cenná melasa, český med nebo sušené ovoce. Budete nadšeni rozmanitostí jídel, jimiž můžete začít den, zpestřit si svačinu, uvařit chutný a zdravý oběd nebo večeři, anebo se osvěžit některým z mnoha pozoruhodných nápojů. Pro hosty můžete připravit také vynikající domácí bábovku, na kterou nepoužijete ani gram bílého cukru. Bohatost receptů vám zároveň poslouží jako nesmírně cenná a netušená životní inspirace.

MUDr. Josef Jonáš a Jiří Kuchař společně napsali knihy Zdraví v ohrožení – Hořká pravda o sladkém cukru a Svět přírodních antibiotik. S jejich články a příspěvky nejen na téma cukr se můžete pravidelně setkávat na stránkách měsíčníku Regenerace (Založil/a: Jamesová)

(více)  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Kočka modrá
  25. 9. 2014, 20:45
Tak chutná štěstí je báječná kuchařka, která bez použití rafinovaného cukru naučí vařit zdravě, sladce a hlavně mnohem chutněji. Když jsem podle této kuchařky vařila, zjistila jsem, že bílý cukr v pokrmech ničí chuť. Ostatní zde použitá sladidla dodají jídlům vlastní sladkou a plnou chuť. Jak v anotaci píší - netušená životní inspirace - přesně! Kniha dokáže rozjitřit fantazii natolik, že se dáte s chutí do vymýšlení vlastních jídel!