Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Zdravě a syrově

90%
5 2
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Zdravě a syrově

Podtitul: změna je život a dobré jídlo radost


Originální název: Zdravě a syrově
Poprvé vydáno celosvětově: 2014

Nejnovější vydání:
Eminent - 2014
ISBN: 978-80-7281-477-0
Počet stránek: 208
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 1x v přečtených
v knihovně 1x v knihovně
k přečtení 0x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Eminent (2014) 978-80-7281-477-0 208

Výpravná a zasvěcená kniha Zdravě a syrově je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou. Na více než stovce receptů ukazuje směr, kterým se můžete vydat a při němž zjistíte, že vnese do vašeho života nové radosti, zlepší vaše zdraví, zvýší vitalitu a životní energii. Při barevném tvoření vlastních jídel ve vás probudí hravou kreativitu a fantazii.

Radmila Zrůstkováje výtvarnice a návrhářka. O zdravý životní styl se zajímá desítky let a po vlastní mimořádné zdravotní zkušenosti se dlouhodobě s nadšením věnuje raw food stravování. Žije v Okrouhlé u Nového Boru, kde má ateliér a organizuje kurzy syrové stravy a společenské večeře. (Založil/a: Jamesová)

(více)  

Štítky

více  
Radmila Zrůstková Radmila Zrůstková

Další díla
Zobrazit další díla autora  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Kočka modrá
100% 100% 100% 100% 100%
  29. 9. 2014, 11:29
Pro mne to byla báječná kniha, protože jsem se o raw food už předtím zajímala. Zahraniční knihy jsou ale postavené na mnohdy nám nedostupných potravinách, ale paní Zrůstková vše vyřešila báječně. Naše známé potraviny, třeba na podzim dýně... apod...přesto jsem se naučila používat něco neznámé a exotické (batáty, avokádo, tahini, tamari), ale třeba i vyrábět mléko z máku, mandlí nebo kokosu, nebo mandlové máslo... Když naprosto pominu vitariánský styl (jakože ten je tady vysvětlen nenásilně a jemně), tak je to kuchařka, která probudí fantazii každého kuchaře, který ještě není mrtvý po pytlíkových polévkách s nepovažuje za vrchol kuchařského umění koláč z kupované strouhanky.