Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Bez lepku a chutně!

93%
5 3
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Bez lepku a chutně!

Podtitul: Jak vařit z přirozeně bezlepkových potravin


Autor:
Originální název: The complete guide to naturally gluten-free foods
Poprvé vydáno celosvětově: 2013

Nejnovější vydání:
Synergie - 2013
ISBN: 978-80-7370-272-4
Počet stránek: 224
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 4x v přečtených
v knihovně 1x v knihovně
k přečtení 3x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 1x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Synergie (2013) 978-80-7370-272-4 224

V této knize se dozvíte všechno, co potřebujete k životu bez lepku: jaké potraviny kupovat, co jíst, na co si dát pozor, ale hlavně se naučíte jak vařit a péct bez lepku a přesto chutně.
První část obsahuje návod, jak co nejpřirozeněji přejít na bezlepkovou stravu. Vše úplně od začátku - co dělat po stanovení správné diagnózy, jak nakupovat bezlepkové potraviny, jak se bez obav najíst v restauraci. Je zde seznam přirozeně bezlepkových potravin.
Druhá část knihy obsahuje 100 receptů, k nimž budete potřebovat běžně dostupné potraviny v ČR. (Založil/a: cisty)

(více)  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

cisty
100% 100% 100% 100% 100%
  30. 6. 2014, 19:32
Výborná kniha nejen pro ty, kteří bezlepkovou dietu musí dodržovat ze zdravotních důvodů, ale i pro ty, kteří se lepku vyhýbají z jiných důvodů, např. chtějí-li žít zdravěji. Kniha obsahuje velmi podrobný návod, čeho si všímat při nakupování (štítky, loga), upozorňuje na skrytá nebezpečí - seznam potravin, u nichž vás může překvapit, že lepek obsahují. A v neposlední řadě kniha obsahuje výborné recepty, včetně velmi kvalitních fotografií.
Kočka modrá
  7. 3. 2015, 14:45
Slovo „chutně“ je v titulu příliš zavádějící, protože recepty, které tu autorka uvádí (a je jich 100) jsou báječné, bravurní a luxusní. Netřeba používat tak slabá slova. Kniha mne uchvátila nejen báječnými recepty, které si z fleku můžete přebrat do slavností a výběrové kuchyně… ale také uceleností a množstvím informací o bezlepkové stravě. O nesnášenlivosti lepku i o pravé alergii na lepek. Dělí se tu o svůj životní příběh, který rozhodně zastaví každého, aby si řekl – nejsou moje vleklé zdravotní problémy právě díky lepku?
donelle
80% 80% 80% 80% 80%
  21. 7. 2014, 16:13
Praktická a srozumitelná kniha plná užitečných informací a zajímavých receptů.
http://donelle.cz/bez-lepku-a-chutne-nova-bezlepkova-kucharka-olivie-dupin/