Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Tabulky látkového složení mléka a mléčných výrobků

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Tabulky látkového složení mléka a mléčných výrobků Originální název: Tabulky látkového složení mléka a mléčných výrobků

Nejnovější vydání:
Nezjištěno / Jiné - 2001
ISBN: 80-7271-005-2
Počet stránek: 85
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 0x v knihovně
k přečtení 0x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Nezjištěno / Jiné (2001) 80-7271-005-2 85

Publikace je výsledkem řešení projektu Ministerstva zemědělství ČR č.EP 0960006054, řešeného v MILCOM as. Výzkumném ústavu mlékárenském v letech 1996 až 2000 za finanční podpory MZe ČR. Její hlavní částí jsou rozsáhlé tabulky, obsahující údaje o látkovém složení kravského mléka a mléčných výrobků z něj vyrobených. Tabulky jsou systematicky členěny podle jednotlivých skupin mléčných výrobků, skupiny jsou dále členěny do podskupin v souladu s vyhláškou Ministerstva zemědělství č. 328/1997 Sb. ve znění vyhlášky č. 43/2000 Sb.
Tabulky charakterizují látkové složení a energetickou hodnotu výrobků, které patří k základním komponentám naší stravy a to jmenovitě tekuté mléčné výrobky, kysané výrobky, mražené krémy, zahuštěné a sušené výrobky, máslo a směsné emulgované tuky, pomazánkové máslo, tvarohy a tvarohové výrobky, sýry a sýrové výrobky.
Publikace je doplněna stručnou charakteristikou základních složek mléčné sušiny a novými poznatky o výživové situaci v ČR.
Publikace je určena širokému okruhu uživatelů z řad odborné i laické veřejnosti; zejména pracovníkům mlékárenských společností, specialistům na výživu, diety, technologům i výzkumným a vývojovým pracovníkům a prakticky každému spotřebiteli, který se zajímá o vyváženou výživu v zájmu svého zdraví. (Založil/a: vladislaus)

(více)  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace