Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Sójové maso

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Sójové maso Originální název: Sójové maso
Poprvé vydáno celosvětově: 1995

Nejnovější vydání:
Nezjištěno / Jiné - 1995
ISBN: 80-85936-03-8
Počet stránek: 110
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 0x v knihovně
k přečtení 0x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Nezjištěno / Jiné (1995) 80-85936-03-8 110

Nakladatel: Pavla Momčilová
Přírodní sójové maso se připravuje ze sóji luštěniny.
Pěstování sóji má dlouholetou historii. Sója je původem z východní Asie, kde byla a je nejdůležitější bílkovinnou potravinou a nahrazuje kravské mléko, máslo a maso.
V Číně a Japonsku dovedou ze sóji připravovat stovky chutných jídel. Japonsko má nejdelší průměrný věk a velký podíl na tom má i výživa, z ní pak na neposledním místě i sója. (Založil/a: vladislaus)

(více)  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace