Už tě nemiluju

Hodnocení:       71 %   (hodnoceno: 9x)

Hodnotit tuto knihu můžete po přihlášení
Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Listen - 2005

ISBN: 80-86526-15-1
Počet stránek: 142

Koupit knihu Koupit knihu
V oblíbených V oblíbených: 1x    V přečtených V přečtených: 15x  V knihovně V knihovně: 3x      K přečtení K přečtění: 9x Právě čte Právě čte: 0x

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stran Poznámka
Listen (2005) 80-86526-15-1 142
Skrýt vydání

Napsal Petr Šabach a kolektiv.

Když se ztrácí láska a vztah končí, bývá to většinou bolestné. A právě o rozchodech, neporozumění, o vytrácejících se citech jsou povídky z další knížky edice Česká povídka.
Petr Šabach zachycuje ve své povídce šokující konec zdánlivě spořádaného manželství. Naopak Daniela Fischerová pojala vztah starších partnerů spíše komorně. O rutinním mimomanželském poměru píše Ivan Klíma. K lásce v období totality se vracejí Eva Kantůrková a Iva Pekárková. Na zvláštní, až morbidní strunu hraje Miloš Urban. Naopak civilní příběhy o vzájemném nepochopení přinášejí autorská dvojice Zdena Bratršovská a František Hrdlička a také Kateřina Rudčenková. Až patologický vztah dcery a matky rozkrývá Alexandra Berková.
(Vložil uživatel: marta-b)

Komentáře ke knize Už tě nemiluju:

Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Řadit:   Od nejnovejších  |  Dle kvality
Raggen
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
UŽIVATEL Raggen - 8. 2. 2012, 17:03
Povětšinou vtipné povídky s někdy dost překvapivým koncem... Knížka se mi moc líbila a už se chystám na další z této edice...