Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně
Autor:


Nejnovější vydání:
Nezjištěno / Jiné - 2013
ISBN: 978-80-260-5212-8
Počet stránek: 1
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 2x v knihovně
k přečtení 1x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 1x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Nezjištěno / Jiné (2013) 978-80-260-5212-8 1

Kuchařská kniha Emanuela Ridiho s názvem PASTA E BASTA přináší čtenářům více jak 100 receptů na pravé italské těstoviny, včetně základních principů při jejich přípravě i základních omáček, pest a vývaru. Kdo jiný, než italský kuchař žijící v Čechách, Emanuele Ridi, by mohl pochopit myšlení obou stran a nabídnout tak pokrmy, které budou chutnat všem bez ohledu na podnebí.
Kniha je rozdělena do tří sekcí:
pasta fresca (čerstvá pasta),
pasta ripiena / al forno (plněná a zapékaná pasta),
pasta secca (sušená pasta).
Každý si tak muže vybrat, jestli má chuť na rychlou a jednoduchou večeři nebo senajde v kuchařské alchymii a vyrobí si své vlastní domácí špagety či ravioli.

(více)  

Štítky

více  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace