Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

150 najzdravších potravín na svete

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Profil knihy je v jiném jazyce
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

150 najzdravších potravín na svete
Autor:


Nejnovější vydání:
Fortuna Libri - 2011
ISBN: 978-80-89379-33-0
Počet stránek: 352
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 0x v knihovně
k přečtení 1x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Fortuna Libri (2011) 978-80-89379-33-0 352

V knihe 150 najzdravších potravín na svete uznávaný odborník na výživu a autor niekoľkých bestsellerov Jonny Bowden vyvracia mýty o niektorých potravinách, očisťuje ich neprávom poškodené meno a ponúka vám len čisté fakty, aby ste mohli robiť správne rozhodnutia týkajúce sa potravín, ktoré by ste mali vy a vaša rodina konzumovať.
Nijaká potravina vám neposkytne všetko. No najzdravšie potraviny, teda tie, ktoré boli len minimálne upravované, obsahujú hotovú lekáreň plnú výživných látok, fytochemikálií, enzýmov, vitamínov, minerálov, antioxidantov, protizápalových látok a zdraviu prospešných tukov, ktoré vás udržia pri plnom zdraví až do stovky. Zistite, aké je jednoduché nájsť takéto potraviny, a zoznámte sa s rebríčkom najvýživnejších potravín na svete, ktorý zostavilo dvanásť uznávaných odborníkov na výživu.

(více)  

Štítky

#zdravie 
více  
Jonny Bowden Jonny Bowden

Další díla
Zobrazit další díla autora  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

whack
  20. 7. 2015, 13:43
Až na kapitolu 8 \"Mäso, hydina a vajcia\" a kapitolu 9 \"Ryby\" sa mi kniha celkom páčila, obsahuje plno informácií o asi 39 druhoch zeleniny, 28 druhoch ovocia, 12 druhoch orechov a semienok, ďalej o potravinách zo sóje, o obilninách a strukovinách, bylinách, klíčkoch a iných potravinách.