Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Profil knihy je v jiném jazyce
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania

Nejnovější vydání:
Nezjištěno / Jiné - 2008
ISBN: 978-80-7350-10-8
Počet stránek: 152
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 0x v knihovně
k přečtení 0x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Nezjištěno / Jiné (2008) 978-80-7350-10-8 152

Publikácia je určená pre majiteľov a management hotelov, reštaurácií, kaviarní a vinární a ďalších prevádzok verejného stravovania a pre zamestnancov týchto prevádzok. Titul je venovaný problematike HACCP (analýza kritických kontrolných bodov) - jeho obsahom je komentovaný výber základných slovenských a medzinárodných predpisov týkajúcich sa hygienických pravidiel a dodržovania správnej výrobnej praxe v kuchyniach a pri manipulácii so surovinami a hotovým jedlom vo verejnom stravovaní. Je to jediná publikácia tohoto druhu na Slovensku.
Publikácia obsahuje:
- Pravidlá podľa legislatívy EÚ
- Zákon o ochrane verejného zdravia
- Požiadavky na zariadenia spoločného stravovania
- Nariadenie EP a Rady (ES) č. 178/2002
- Nariadenie EP a Rady (ES) č. 852/2004 - Nariadenie Komisie (ES) č. 2073/2005 - Systém HACCP v malých prevádzkach
- Kódex hygienických pravidiel - Potravinový kódex SR
- Zákon o štátnej kontrole vnútorného trhu
- Zákon o potravinách
- Implementácia HACCP v malých firmách

(více)  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace