Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Maso, zvěřina, drůbež

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Maso, zvěřina, drůbež

Nejnovější vydání:
Rebo
ISBN: 80-7234-211-8
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 0x v knihovně
k přečtení 0x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Rebo 80-7234-211-8

Hovězí, telecí, jehněcí, skopové a vepřové maso
Zvěřina, drůbež
Pštrosí a klokaní speciality, exotické druhy masa
Více než 100 tradičních i současných receptů
Praktické tipy pro nákup, opracování, přípravu a vaření

(více)  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace