Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Španielska kuchyňa

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Profil knihy je v jiném jazyce
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Španielska kuchyňa

Nejnovější vydání:
Nezjištěno / Jiné - 2002
ISBN: 80-7145-312-9
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 0x v knihovně
k přečtení 0x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Nezjištěno / Jiné (2002) 80-7145-312-9

Vajcia, čili, cícer, plody mora, paprika, ryža. Španielska kuchyňa je pestrá a nápaditá. Je veľmi sýta a chute sú výrazné: napríklad na dochutenie karamelového krému sa používajú pomaranče, do polievok sa pridáva cesnak, čerstvé sardinky sa vyprážajú a podávajú s paradajkovou omáčkou. Ak obľubujete pestrú, chutnú a výživnú stravu, potom vyskúšajte niekoľko receptov podľa týchto jednoduchých návodov. Nájdete tu najznámejšie španielske pokrmy: paellu (ryža, kuracie mäso, plody mora a zelenina) či gazpacho (studená paradajková polievka podávaná so zeleninovou prílohou a vajciami uvarenými natvrdo). Objavíte tu aj jedlá, ktoré sa tradične podávajú v španielskych domácnostiach: pokrmy z vajec i rýb, mäso na rôzny spôsob a niekoľko výnimočných španielskych dezertov.

(více)  

Štítky

#varenie 
více  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace