Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Vše o asijské kuchyni

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Vše o asijské kuchyni

Nejnovější vydání:
Svojtka & Co. - 2006
ISBN: 80-7352-386-8
Počet stránek: 256
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 0x v knihovně
k přečtení 0x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Svojtka & Co. (2006) 80-7352-386-8 256

Asijská kuchyně se často právem označuje za matku všech kuchyní. Staletá tradice kuchařského umění a dovednosti se zde snoubí s kvalitami, které potvrdily i nejnovější, vědecké poznatky o zdravé výživě. Kouzlo této gastronomicky jedinečné oblasti spočívá v její jednoduchosti - čerstvých přísadách, krátké tepelné úpravě a aromatických kořeních. Vše o asijské kuchyni přináší pestrou paletu receptů na jídla vonící dálkami. Najdete zde japonské, čínské, indonéské, indické i thajské speciality - mezi nejlepšími a nejoblíbenějšími pokrmy Dálného východu si každý může vybrat lahůdky podle vlastní chuti. Úvodní část poskytuje celou řadu užitečných informací o zelenině, koření, bylinkách a různých druzích rýže, a také o kuchyňských pomůckách a způsobech vaření. Vydejte se na gastronomický výlet a nahlédněte pod pokličky asijských kuchařů. Objevíte tajemství exotické kuchyně, vaření a kultury stravování. Mistrovská kulinářská díla pak můžete vykouzlit i na svém sporáku doma!

(více)  

Štítky

více  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace