Jako řeka, jež plyne

Hodnocení:       81 %   (hodnoceno: 54x)

Hodnotit tuto knihu můžete po přihlášení
Nemáte zde účet? - Rychlá registrace
Autor:
Originální název: Ser como o rio que flui

Fejeton

Nejnovější vydání: (Všechna vydání)
Knižní klub - 2006

ISBN: 80-7203-816-8
Počet stránek: 285

Koupit knihu Koupit knihu
V oblíbených V oblíbených: 10x    V přečtených V přečtených: 126x  V knihovně V knihovně: 36x      K přečtení K přečtění: 26x Právě čte Právě čte: 2x

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stran Poznámka
Knižní klub (2006) 80-7203-816-8 285
Argo (2006)
Skrýt vydání

podtitul: Vyprávění z let 1998-2005

Kniha přináší sebrané fejetony, články a glosy oblíbeného autora z let 1998 až 2005. Paulo Coelho poznal hodně zemí a v krátkých textech z posledních let spojuje své zážitky z cest, příběhy a setkání s neobyčejnými lidmi se zamyšlením nad odvěkými problémy člověka. Brazilský spisovatel projevuje neutuchající zájem o všechno, co se děje třeba i v nejvzdálenějších místech světa, čerpá z moudrosti Východu, z bible, z koránu, z židovských legend i z folkloru různých národů a zároveň komentuje některé současné události.

Komentáře ke knize Jako řeka, jež plyne:

Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Řadit:   Od nejnovejších  |  Dle kvality
Pets
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
UŽIVATEL Pets - 6. 6. 2013, 14:05
Nejlepší Coelhova kniha, jakou jsem četla. Milý, laskavý a velmi moudrý soubor povídek, vzpomínek i fejetonů. Potěšilo mě, že se v jedné povídce objevila i Praha :)
Alissa
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
UŽIVATEL Alissa - 1. 8. 2012, 21:27
Velká pochvala za výběr článků do knihy. Troufám si tvrdit, že Coelhovi jsou lépe psát kratší fejetony a podobné žánry než celé knihy. Tohle považuji za studnici inspirace pro zamýšlení nad námi samými a kam směřují naše životy. Málokterá knížka mě tak dostala.