Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka

Podtitul: Pečivo, pomazánky, bramborové variace, obědy, večeře, slavnostní jídla a dezerty


Originální název: Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka

Nejnovější vydání:
Computer Press - 2014
ISBN: 978-80-264-0499-6
Počet stránek: 104
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 0x v knihovně
k přečtení 2x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Computer Press (2014) 978-80-264-0499-6 104

I bez lepku, sóji, mléka a dokonce i bez vajec dokážete podle této knihy připravit nepřebernou škálu vynikajících jídel pro různé příležitosti. Klasické pečivo, kynuté jahodové knedlíky, pomazánky, polévky, bramborové variace a mnoho variant ochucených bramborových kaší, hlavní chody, večeře, zmrzliny, likéry, dezerty. Nechybí tradiční jídla pro slavnostní příležitosti, jako jsou Vánoce, Velikonoce, oslavy. Autorka se přípravě jídel pro alergiky věnuje více než 20 let, vaří je celé své rodině, na toto téma již vydala dvě knihy (České bezlepkové pečení a České bezlepkové slavnostní pečení) a další píše. (Založil/a: Lucecita)

(více)  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace