Devadesátka pokračuje
Hodnocení: 83 %
(hodnoceno: 163x)
Hodnotit tuto knihu můžete po přihlášení4
Nemáte zde účet? - Rychlá registrace
Autor: Jaroslav Foglar Originální název: Devadesátka pokračuje Dobrodružné / Pro mládež Nejnovější vydání: (Všechna vydání) Olympia - 2005 ISBN: 80-7033-888-1 Počet stránek: 188
| Nakladatelství (rok) | ISBN | Počet stran | Poznámka |
| Olympia (2005) | 80-7033-888-1 | 188 | |
| Olympia (1969) |
Kniha volně navazuje na knížku Pod junáckou vlajkou. Jaroslav Foglar v ní vypraví o dalších osudech skautského oddí1u Devadesátka a jejího nového člena Mirka Trojana, který se již zcela vymanil z vlivu Ondry a navíc na svou stranu získal dalšího člena bývalé party, Josku. Devadesátka však prožívá krizi, mezi chlapci je mnoho rozporů, ale díky vedoucímu Tapinovi a jeho dlouhodobé hře o Alvarezovi, kterou chlapcům připravil, jsou postupně překonány všechny problémy a Devadesátka je nakonec opět svorná, sehraná a plná přátelství.
Komentáře ke knize Devadesátka pokračuje:
Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace
Řadit:
Od nejnovejších |
Dle kvality
UŽIVATEL Vikyna - 19. 9. 2011, 18:07
Společně s Pod junáckou vlajkou a Rychlými šípy se drží na špici mezi Foglarovkami. To nejlepší z Jaroslava Foglara je shrnuto právě v těchto knihách.
UŽIVATEL Nantong - 17. 2. 2013, 20:59
U Foglarových knih nemůžu snad napsat ani nic jiného, než že to bylo perfektní čtení, s příběhem, který byl prostě to pravé pro mě, když jsem jej četla na základní škole.
UŽIVATEL čarodějka999 - 14. 3. 2012, 20:52
Jak píše Vikyna, spolu z hochy od Bobří řeky, a Rychlýma šípama patří mezi nejlepší Foglarovky. I když je pravdou že od p.Foglara až na nepatrné výjimky mě zaujaly všechny knížky...