Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Babicovy dobroty - Jak jíst dobře, levně a s chutí

72%
4 5
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Babicovy dobroty - Jak jíst dobře, levně a s chutí
Autor:
Originální název: Babicovy dobroty - Jak jíst dobře, levně a s chutí

Nejnovější vydání:
Eminent - 2009
ISBN: 978-80-7281-389-6
Počet stránek: 164
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 5x v přečtených
v knihovně 5x v knihovně
k přečtení 0x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Eminent (2009) 978-80-7281-389-6 164

Jiří Babica (1961), oblíbený protagonista cookingshow Babicovy dobroty televize Nova, přichází se svou první kuchařskou knihou. Dlouholeté působení v prestižních českých a německých restauracích, poznávání kuchyní všech kontinentů a potěšení z hledání nápadů, jak exotické prvky přenést domů tak, aby si je mohl snadno uvařit každý z nás - to jsou tři tajemství jeho úspěchu a divácké obliby.

V této kuchařce najdete jeho jedinečné polévky, zapékané dobroty, závitky a rolády, pokrmy z masa i zeleniny, také něco zcela speciálního a sladkou tečku na konec.
Takže dobrou chuť. (Založil/a: y0p)

(více)  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

vladislaus
60% 60% 60% 60% 60%
  18. 3. 2012, 17:28
Mně tuhle knihu dala maminka. Po přečtení uvažuji z těch 70 receptů asi o sedmi, které by se daly vyzkoušet. Deset procent není moc.
moonchild
100% 100% 100% 100% 100%
  7. 11. 2013, 15:58
Tahle kuchařka se mi líbí.Jirkovi se to opravdu povedla.Lepší je než od Zdenka Pohlreicha ke kterému nemám slušné slovo.
rosavtrave
60% 60% 60% 60% 60%
  18. 11. 2011, 15:44
Knížku jsem dostala k vánocům, takže sama bych si ji asi nepořídila, nicméně pár receptů, které snad jednou vyzkouším, jsem v ní našla :)