Šepot ve tmě a jiné hrůzostrašné příběhy

Hodnocení:       90 %

Hodnotit tuto knihu můžete po přihlášení
Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Počet stránek: 296

Nakladatelství:
Mladá fronta - 1992

Koupit knihu Koupit knihu
V oblíbených V oblíbených: 12x      V přečtených V přečtených: 32x      V knihovně V knihovně: 6x      K přečtení K přečtění: 32x

Sbírka Šepot ve tmě představuje všechny podstatné rozměry Lovecraftovy tvorby. Tajuplná atmosféra starých měst a osamělých usedlostí ukazuje všechny polohy Lovecraftova stylu.

Obsahuje povídky:
- Šepot ve tmě
- Rytina
- Chladný vzduch
- Divák
- Případ Charlese Dextera Warda (Vložil uživatel: pherenikke)

Komentáře ke knize Šepot ve tmě a jiné hrůzostrašné příběhy:

Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

UŽIVATEL Katniss [24. 6. 11, 20:29]
Úžasný základ moderního hororu... Doslova vás obklopí bezejmená hrůza, což je přesně to, čeho chtěl autor dosáhnout :-D Lovecraft je jedním z mých nejoblíbenějších autorů, i proto je mi líto, že se jeho spisy tak těžko shánějí. Z povídek v tomto cyklu u mě jednoznačně vede Divák.
UŽIVATEL Barabura [30. 5. 11, 15:36]
U této knihy jsem opravdu měla na.... v gatích. Kotníky mě doslova fyzicky bolí pokaždý, když si vzpomenu na povídku V hrobce. Jinak celkově jsem z této knihy vystrašená, i když je to drahně let co jsem ji četla.
UŽIVATEL Daydreamer [5. 9. 10, 20:15]
Skvělá kniha, mající svoji hodnotu obzvláště pro své časné vydání .... mistrovské zpracování kosmické, vědecké i okultní tématiky, zavánějící temnou bibliografií
UŽIVATEL pherenikke [20. 7. 10, 21:24]
Vřele doporučuji všem příznivcům lovecraftova díla a vůbec tohoto žánru obecně. Jedná se o knihu, která Vás od začátku až do konce pohltí a troufám si říci, že už nikdy "úplně" nepustí.