Percy Jackson - Prokletí Titánů

Hodnocení:       88 %   (hodnoceno: 63x)

Hodnotit tuto knihu můžete po přihlášení
Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Fragment - 2010

ISBN: 978-80-253-1122-6
Počet stránek: 336

Koupit knihu Koupit knihu
V oblíbených V oblíbených: 30x    V přečtených V přečtených: 138x  V knihovně V knihovně: 29x      K přečtení K přečtění: 40x Právě čte Právě čte: 1x

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stran Poznámka
Fragment (2010) 978-80-253-1122-6 336
Skrýt vydání

Třetí kniha série Percy Jackson.

Že mám moc po svém otci, bohu moří Poseidónovi, už víš... Že patřím do Tábora polokrevných už taky víš... Ale na spoustu otázek neznám odpovědi ani já. Kam se poděla bohyně Artemis? Jaké nebezpečné a záhadné příšeře byla na stopě? Mám na sebe vzít děsivé Titánovo prokletí, kterým by se naplnilo proroctví Orákula?
Jsem Percy Jackson a vydávám se se svými přáteli z Tábora polokrevných na další výpravu do mytologického světa. Vezmeme tě s sebou, chceš?
(Vložil uživatel: Light)

Komentáře ke knize Percy Jackson - Prokletí Titánů:

Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Řadit:   Od nejnovejších  |  Dle kvality
Dex
UŽIVATEL Dex - 14. 2. 2013, 23:42
Jako u předchozích dílů jsem se skvostně bavil. Kniha je napínavá, rychlá a má nečekaný zvrat. Přibydou noví hrdinové, které ze začátku nemáte moc v lásce, ale nakonec si je oblíbíte, a bude vám líto obětí tohoto dílu, jak věštilo orákulum na začátku knihy.
CreatorJH
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
UŽIVATEL CreatorJH - 28. 12. 2011, 10:49
Po nudném Moři nestvůr trochu napínavý příběh.Nebudu se opakovat, ale uspěchanost a vyprahlost jakýchkoli emocí je prostě nutno zopakovat.
Loro
UŽIVATEL Loro - 27. 2. 2013, 19:16
Velmi zajimava knizka.Jen obcas tezka slova ale jinak bych rekl ze je vhodna pro ctenare minimalne 8let asi nak tak.
kuburumba
UŽIVATEL kuburumba - 15. 7. 2012, 21:41
Mně se to teda líbilo - určitě právě proto, že to JE ve stejném stylu jako předchozí díly. Akorát jsem tedy vážně nepochopila, proč český překladatel použil v názvu množné čílo "Titánů", když anglický název i celá kniha se týká prokletí jen jednoho.
Kim
Hodnocení Hodnocení
UŽIVATEL Kim - 24. 9. 2011, 10:19
Čím dál to pokračuje, tím se mi to zdá hloupější... Proto jsem možná tento díl ani nedočetla. K dalšímu se také nechystám. Ale pro o něco méně náročnější čtenáře - proč ne?
nikolsk
UŽIVATEL nikolsk - 14. 5. 2011, 21:08
Vážně zajímavá kniha která nadchne čtenáře snad všech věkových kategorií. Já četla všechny díly kromě čtvrtého na který se opravdu těším. Předchozí díly jsem sice četla už před půl rokem ale doposud jsem je nezapomněla, protože ta sama kniha je nezapomenutelná.