Cesta krve 2 - Cynik
Autor: Jiří Kulhánek Originální název: Cesta krve 2 - Cynik Česká literatura / Sci-fi ISBN: 80-85892-31-6 Počet stránek: 304 Nakladatelství: Klub Julese Vernea - 1997
Milióny zemřely při útoku mimozemšťanů či byly Cizinci odvlečeny neznámo kam. Maxmilián však zkázu přežil, i když byl vlastně dobrák. Možná jen proto, že se v něm probudilo jeho druhé Já: Cynik. V okamžiku, kdy se blíží ke svému vytčenému cíli na jihu Afriky, však zjišťuje, že existují mnohem zákeřnější protivníci, než jsou mrtváci, upíři a popelnice Cizinců. Cestu mu zkříží lidé, kteří se obratně přizpůsobili nové situaci...
Komentáře ke knize Cesta krve 2 - Cynik:
Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace
UŽIVATEL 3MN3 [12. 3. 11, 21:00]
Kniha má děj od kterého se nebude chtít odtrhnout, je každopádně čtivá. Kdyby nebyla dala bych dvě hvězdy. Hlavní hrdina pořád přežívá dost nebezpečné situace, někdy mi při tom zůstával i rozum stát, jak se mu to daří. Nějak mi vadilo, že by obyčejný člověk toto vše v knize popsané dokázal. Také mi moc nesedí popisování vojenské techniky i zbraní, i když s tím u Kulhánka musíte počítat. Shrnuto jednou větou: Série Cesta krve dostojí svému jménu, opravdu v ní tečou potoky "krve".