Dočista mrtví
Autor: Charlaine Harris Originální název: Dead as a Doornail Detektivní / Fantasy ISBN: 978-80-7384-342-7 Počet stránek: 312 Nakladatelství: Baronet - 2010
Odvážné servírce Sookii Stackhouseové tentokrát dělá starost její bratr. Jak se znenadání začínají jeho oči měnit, uvědomuje si, že se Jason poprvé převtěluje v pantera. To samo by v kamarádce upírů velké obavy nevzbudilo, ale v okolí začne neznámý odstřelovač nebezpečně ohrožovat sousedy a zdá se, že s tím má Jason cosi společného. A tak Sookii nezbývá, než do příštího úplňku zjistit, kdo je za tyto útoky zodpovědný. Pokud si ji ovšem střelec nenajde dříve. (Vložil uživatel: Judyth)
Komentáře ke knize Dočista mrtví:
Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace
UŽIVATEL Moreanne [14. 1. 12, 19:15]
Pro příště by nakladatel mohl investovat do korektora, protože některé chyby a překlepy v knize jsou skutečně do nebe volající a značně ztěžují čtení. Chyby jsou sice i v předchozích knihách, tady už je to množství ale skoro neúnosné.
V tomto dílu je děj poněkud skromnější, než v dílu předchozím, ale i tak je docela čtivý. Sookie je mi sice vesměs sympatická, ale v této knize už je mi až skoro protivná tím, že je nejdřív schopná vzplanout téměř horoucím citem snad ke každému muži, který se ocitne v její blízkosti, pak najednou otočí a cítí se skoro dotčená, že o ni má ten dotyčný zájem. Opakuje se to tak často, že je to jako zaseknutá deska - pořád dokola.
UŽIVATEL oorange [24. 11. 11, 17:05]
Příběh byl celkem dobrý. Hodně mě rušily překlepy a chyby v pojmenování postav, které se, alespoň v mém výtisku vyskytovaly. Snad poprvé tu nebyl žádný sex, což byla příjemná změna, ale Sookie začíná mít problém s rozlišením kdo se jí líbí a kdo nikoliv. Je zajímavé, že ji v této knize přitahuje snad všechno co má kalhoty.. To už na mě bylo trochu moc...