Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Nejlepší omáčky

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Nejlepší omáčky
Poprvé vydáno celosvětově: 2008

Nejnovější vydání:
Nezjištěno / Jiné - 2008
ISBN: 978-80-7334-139-8
Počet stránek: 112
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Nezjištěno / Jiné (2008) 978-80-7334-139-8 112

Omáčka jsou, a to zejména v české kuchyni, velice oblíbenou a častou součástí hlavních jídel. Podáváme je k masu, drůbeži, rybám, k pokrmům z vajec, sýrů, zeleniny a brambor. (Založil/a: MichalaT.)

(více)  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace