Na nepřítele

Hodnocení:       79 %

Hodnotit tuto knihu můžete po přihlášení
Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Počet stránek: 176

Nakladatelství:
Talpress - 2009

Koupit knihu Koupit knihu
V oblíbených V oblíbených: 1x      V přečtených V přečtených: 43x      V knihovně V knihovně: 7x      K přečtení K přečtění: 16x

Nómové s napětím očekávají Jasný úsvit nových zítřků. Jenže s jasnými úsvity je obvykle ta potíž, že po nich následují zamračené dny. A s deštěm. Život vně Obchodu je o hodně studenější, než si to deset centimetrů vysocí nómové představovali. A taky tam nejsou žádné zdi... celé je to velmi znepokojující. Přesto, nómové se ve své novém domově - opuštěném lomu - postupně zabydlují. Ale jen do té doby, než se objeví oznámení, že lom bude znovu otevřen. Je jasné, že pak přijdou lidé a začnou dělat nepořádek (jako obvykle). Tentokrát se s nimi nómové chystají bojovat - pokud se jim podaří oživit záhadného draka v hoře.

Komentáře ke knize Na nepřítele:

Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

UŽIVATEL Aladin001 [24. 11. 10, 21:06]
Tak musím se přiznat, že knížka se četla hezky, ale tak nějak jsem nepobral nějaký ten vyšší smysl co tam asi měl být. Zápletka je podle mě docela bizarní, ale teda nevím navím jestli si přečtu nějaké pokračování...