Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Zelené potraviny

100%
5 1
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Zelené potraviny
Autor:


Nejnovější vydání:
Nezjištěno / Jiné - 2010
Počet stránek: 114
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Nezjištěno / Jiné (2010) 114

Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví. Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny. Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací. (Založil/a: slide)

(více)  

Štítky

více  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

cisty
100% 100% 100% 100% 100%
  15. 12. 2013, 10:59
Podtitul knihy zní: Když je jídlo naším lékem. Autorka vysvětluje, jak významné jsou pro naše tělo zelené potraviny - mladá pšenice, mladý ječmen, alfalfa, spirulina, chlorella, mořské řady i zelenina. Tyto potraviny obsahují spoustu enzymů, minerálů, chlorofylu, odkyselují organismus, působí proti zánětům, proti projevům stárnutí, proti zácpě, proti únavě.... Vše je v knize výborně, přehledně a srozumitelně popsáno. Doporučuji nejen knihu, ale také konzumaci těchto zelených potravin.