Interview s upírem

Hodnocení:       86 %

Hodnotit tuto knihu můžete po přihlášení
Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Počet stránek: -

Nakladatelství:
Paseka - 1996

Koupit knihu Koupit knihu
V oblíbených V oblíbených: 22x      V přečtených V přečtených: 80x      V knihovně V knihovně: 11x      K přečtení K přečtění: 86x

Příběh jejich prazvláštního vztahu začal roku
1791 v New Orleansu, kdy věčný upír Lestat pomohl překročit citlivému a přitažlivému mladíkovi Louisovi práh lidského utrpení. Louis v tu chvíli ale ani zdaleka netušil, že věčný život v nikdy nekončící noci je mnohem větším prokletím, než jakákoliv lidská bolest (Vložil uživatel: aknamor)

Komentáře ke knize Interview s upírem:

Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

UŽIVATEL Hellen.J.Hell [15. 6. 11, 16:30]
Geniální,naprosto geniální.Musím teda přiznat,že ten konec mě docela sebral.Představovala jsem si Louise s Armandem jako ideální upíří páreček.Vlastně jsem z toho všeho úplně v p*deli protože nedokážu přestat myslet na Armanda xD
UŽIVATEL Blueberry [7. 6. 11, 11:33]
Příběh, jehož stránky něžně přilnuly k mému rozbolavělému srdci. Dal mi Louise, věčně rozpolceného mezi vášnivým lidstvím a chladnou náručí nesmrtelnosti. Představil mi Claudii, navždy uvězněnou v existenci upírského dítěte, nekonečně toužící po slastech a zákonech dospívání. Interview o hledání smyslu života, příběh o lásce, touze, ztrátě a věčném bezútěšném bloudění. Za to tě, Anne, vyzdvihávám až ke hvězdám...
UŽIVATEL Destiny [2. 6. 11, 22:53]
Vždy jsem si říkala, že není možné aby někdo napsal knihu, do které se zamiluji. Knihu, která mě nikdy neomrzí i kdybych ji četla tisíckrát. Knihu, která bude přesně podle mých představ. Stalo se. Žádný kýčovitý slaďák a přesto hluboce procítěný děj. Anna Rice je vážně dokonalá spisovatelka.
UŽIVATEL Halalí [26. 7. 10, 15:53]
Viděl jsem filmovou adaptaci s Tomem Cruisem, Bradem Pittem a maličkou Kirsten Dunst. Film byl výborný, viděl jsem ho několikrát a určitě se na něj ještě někdy podívám. Knihu jsem ještě nečetl, ale hodlám to co nejdříve napravit.