Pohyblivé obrázky

Hodnocení:       83 %   (hodnoceno: 219x)

Hodnotit tuto knihu můžete po přihlášení
Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Talpress - 412

ISBN: 80-7197-004-2
Počet stránek: 412

Koupit knihu Koupit knihu
V oblíbených V oblíbených: 30x    V přečtených V přečtených: 429x  V knihovně V knihovně: 83x      K přečtení K přečtění: 31x Právě čte Právě čte: 2x

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stran Poznámka
Talpress (412) 80-7197-004-2 412
Skrýt vydání

Když se ve Svatém lese - Holy Woodu zrodila myšlenka a alchymisté na Zeměploše objevili magii stříbrného plátna, tak sebou skřeti-malíři museli skutečně hodit.
Pojdtě se začíst a podívat se na slavný a nejpodivnější film Střed proti Okraji, kde vystupuje tisíc slonů a odehrává se za občanské války.

Komentáře ke knize Pohyblivé obrázky:

Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Řadit:   Od nejnovejších  |  Dle kvality
Magyana
UŽIVATEL Magyana - 9. 5. 2013, 9:14
Hollywood po Pratchettovsku je naprosto neodolatelný. Krásná satira na celý filmový průmysl, jeho klam a faleš. Do toho nějaké ty obludy z podzemních rozměrů a mluvící pes...
prkali
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
UŽIVATEL prkali - 2. 2. 2013, 20:15
"Každý chápe, jak je důležité jít ke zkouškám střízlivý. Na nepochopení této jednoduché skutečnosti byla založena nejedna kariéra počišťovače, sběrače ovoce nebo kytarového virtuosa v metru."
thierry
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
UŽIVATEL thierry - 21. 11. 2011, 14:16
Ze začátku se to jeví jako skvělá parodie na filmový průmysl a závěr je taky perfektní, takže jenom škoda - jak už napsal KUSMA - toho prostředku. Celkově slabší díl ze Zeměplochy.
jirkam
UŽIVATEL jirkam - 17. 8. 2012, 17:18
Mé nejoblíbenější dílo od sira Terryho. Usmíval jsem se od začátku do konce. Je zde krásně zparodovaný celý americký filmový průmysl, včetně jeho hvězd.
ubeilah
UŽIVATEL ubeilah - 25. 5. 2012, 7:53
Skvělá parodie/satira....a přestože tam byla i poměrně nudná místa pro mě je to jeden z nejlepších dílů celé Zeměplochy
sykysy
UŽIVATEL sykysy - 19. 3. 2012, 8:45
Mně se kniha líbila od začátku až do konce.. A závěr v Ankh-Morporku mě opravdu hodně rozesmál :-) I u posledních pár řádek jsem tajila dech. Super kniha
kusma
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
UŽIVATEL kusma - 12. 1. 2011, 15:05
Vtipná parodie, kniha má skvělý začátek a výtečný konec. Škoda, že prostředek se moc nevydařil - ten mě moc nebavil. Každopádně, když ho přelouskáte, čeká Vás velké finále!
Cort
UŽIVATEL Cort - 3. 11. 2009, 22:30
Skvělá parodie na naše oscary a celý filmový svět, zejména svatý les alias holy wood.