Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Hřbitov na talíři

96%
5 10
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Hřbitov na talíři

Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 5x v oblíbených
v přečtených 12x v přečtených
v knihovně 7x v knihovně
k přečtení 11x k přečtení
právě čte 1x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka

Kniha Hřbitov na talíři je určena pro vegetariány a vegany a odpoví na mnoho otázek. Kniha vyšla již ve 2., rozšířeném vydání. Je nyní v kapesnějším formátu a na 150 stranách najdete mnoho informací o složení potravin a kosmetiky. 390 hesel, včetně živočišných „éček“, syřidel apod.

Unikátní příručka kapesního formátu uceleně popisuje používání živočišných surovin v potravinářství, v kosmetice i v oděvním průmyslu a dalších oblastech. Autor se se čtenáři podělil o své dlouholeté zkušenosti a průzkumy trhu. Věděli jste, že se do jídla dává rozemletý hmyz jako barvivo, žaludky telat se používají k výrobě sýrů, krev do zákusků
a lidské vlasy do pečiva? Co je želatina? A jak se využívají zvířecí střeva, placenty a mozky? Tato kniha vám poradí jak se jim vyhnout! Obsahuje více než 390 hesel! (Založil/a: Clareee)

(více)  
Jan Šťastný Jan Šťastný

Další díla
Zobrazit další díla autora  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Alseri
100% 100% 100% 100% 100%
  15. 3. 2013, 1:06
Výborná kniha, ktorá mnohými vedomosťami a faktami zaskočí aj vege ľudí, ktorí nejedia mäso či živočíšne produkty dokonca viac ako desať rokov. Autor praktického sprievodcu živočíšnymi látkami (nielen) v potravinách myslí naozaj do dôsledkov a publikáciou perfektne zapĺňa vedomostnú medzeru ako v mysli čitateľov, tak aj na pultoch knižného trhu.
cisty
100% 100% 100% 100% 100%
  11. 1. 2014, 16:57
Podtitul zní: Živočišné látky v potravinách a v kosmetice. O tuto problematiku se zajímám, přesto jsem v knize nalezla některé pro mě dosud neznámé informace - nebo také informace, které jsem si sama "nepospojovala". Knížka má malý formát, přesto obsahuje velké množství výrazů, které jsou přehledně řazeny. Je psána srozumitelně a s nadhledem. Přinese mnoho užitečných rad i pro nevegetariány. Knihu jsem měla půjčenou z knihovny, ale jdu si ji koupit!