Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Ochutnejte Českou republiku - Nejlepší národní speciality a recepty

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Ochutnejte Českou republiku - Nejlepší národní speciality a recepty Originální název: Ochutnejte Českou republiku - Nejlepší národní speciality a recepty

Nejnovější vydání:
B4U Publishing - 2010
ISBN: 978-80-87222-12-6
Počet stránek: 160
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 0x v knihovně
k přečtení 0x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
B4U Publishing (2010) 978-80-87222-12-6 160

Co byste řekli cestám po stopách kuchyně našich předků ze všech regionů Čech, Moravy a Slezska? Cestování, spojené s poznáváním, se přece dá skvěle spojit s ochutnáváním typických krajových specialit. A aby putování, objevování a pátrání po dobrotách bylo co nejjednodušší, k tomu vám poslouží projekt Ochutnejte Českou republiku. V knize naleznete téměř 200 receptů na přípravu českých regionálních jídel včetně fotografií. Recepty jsou rozčleněny na polévky, hlavní jídla a deserty a u každého z nich je uveden seznam surovin, doba přípravy a podrobný postup. U všech regionů vám poradíme tipy na výlety a zajímavosti související s jídlem, abyste mohli speciality příjemně zažít na malé procházce. Zbývá už jen popřát šťastnou cestu a dobrou chuť.

(více)  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace