Upíři v Dallasu
Autor: Charlaine Harris Originální název: Living Dead in Dallas Román / Detektivní / Fantasy ISBN: 978-80-7384-243-7 Počet stránek: 264 Nakladatelství: Baronet - 2009
Druhá kniha série Pravá krev.
Druhý díl ze série populárních detektivních fantasií o Sookie Stackhouseové.
Sookie Stockhouseovou pronásleduje v poslední době smůla. Její kolegyni z baru někdo zavraždil a vypadá to, jako by to nikoho jiného nevzrušovalo. Hned nato jí přepadne nějaká bestie a otráví ji, naštěstí jí pomohou laskaví upíři, kteří vysají jed z jejích tepen. A tím se ale vše ještě zhorší, Sookie se cítí být upírům za záchranu svého života zavázána, a když ji jeden z nich požádá o pomoc, nemůže odmítnout. (Vložil uživatel: Judyth)
Komentáře ke knize Upíři v Dallasu:
Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace
UŽIVATEL oorange [17. 10. 11, 13:41]
Prostě pohodová kniha u které si člověk odpočině a přečte ji klidně i za tři dny. Není to žádné náročné čtivo, ale příběj je celkem fajn. Rozhodně jsem se nenudila a těším se až si odpočinu i u dalších dílů.
UŽIVATEL Majdule [11. 5. 11, 20:07]
Jasně, že 100 % je v případě téhle praštěné knihy velmi subjektivní, ale tady jsem vypla mozek i vkus (promiň Sookie) a zapla centra pro potěšení a radost. Druhý díl je plný akce, stránka za stránkou utíkají, ani jeden neví jak. A všechny si užívám. A pro ten požitek patří, alespoň v tomto životním období,upíři z Bon Temps k mým nejoblíbenějším knižním hříchům.