Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Oleje a octy a jiné přísady - Z knihovny gurmána

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Oleje a octy a jiné přísady - Z knihovny gurmána
Autor:


Nejnovější vydání:
Slovart - 2004
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 0x v knihovně
k přečtení 0x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Slovart (2004)

Celá řada olejů, octů, hořčic a různých omáček má v evropských kuchyních nezastupitelnou úlohu při dochucování klasických jídel i při vytváření nových zajímavých pokrmů. V této knížce naleznete recepty na pokrmy dochucené novými, méně známými chuťovými přísadami. Sójovou omáčku známe už dlouho, zde však uvádíme další variace na sójové téma: indonéské sladkokyselé ketjapy, japonské miso nebo čínské černé sójové boby a omáčku hoisin. Poznáte chuťové přísady, jako je omáčka z fermentovaných mořských živočichů, v thajské kuchyni naprosto nepostradatelná, a sambaly, typické pro indonéská jídla.

(více)  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace