Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Kniha o židovské kuchyni

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Kniha o židovské kuchyni
Autor:
Originální název: The Book of Jewish Food
Poprvé vydáno celosvětově: 2005

Nejnovější vydání:
BB art - 2005
ISBN: 80-7341-686-7
Počet stránek: 598
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 1x v knihovně
k přečtení 1x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
BB art (2005) 80-7341-686-7 598

Ve více než 800 skvostných, originálních receptech, střídajících se s příběhy, vzpomínkami, historickými exkursy sleduje autorka fascinující vývoj židovské kuchyně. Recepty - mnohé z nich nebyly dosud zaznamenány - jsou doslova poklady, které autorka posbírala při svých cestách. Nabízí pouze to nejlepší z bohatství svých zdrojů a vše koření příhodami z cest, historickými zajímavostmi, anekdotami a příběhy lidí, kteří žijí v různých komunitách celého světa - od vesniček až po kdysi velkolepá centra židovské kultury, jako je Aleppo či Soluň.

(více)  

Štítky

více  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace