Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Tradiční česká a slovenská kuchařka

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Tradiční česká a slovenská kuchařka Originální název: Tradiční česká a slovenská kuchařka

Nejnovější vydání:
Ikar - 2003
ISBN: 80-249-0064-5
Počet stránek: 352
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 0x v knihovně
k přečtení 0x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Ikar (2003) 80-249-0064-5 352

Česká a slovenská gastronomie se může pyšnit velkým bohatstvím receptur národních, krajových i lokálních. Je třeba zdůraznit téměř encyklopedickou úplnost této knihy, jejíž receptová část obsahuje kromě tradičních jídel i velký výběr nejrozmanitějších specialit. Kuchařky ocení přípravu pokrmů v tlakovém hrnci a na grilu, množství zeleninových a bezmasých jídel. V oddílu moučných jídel najdou předpisy od nejjednodušších až po pečení dortů pro slavnostní příležitosti. Rozsáhlý repertoár doplňuje mnoho receptů vhodných pro děti.

(více)  

Štítky

více  
Mária Hajková Mária Hajková

Další díla
Zobrazit další díla autora  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace