Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Wok

80%
4 1
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Wok
Poprvé vydáno celosvětově: 2007

Nejnovější vydání:
Ikar - 2007
ISBN: 80-249-0871-9
Počet stránek: 160
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Ikar (2007) 80-249-0871-9 160

Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je i asijské kuchyňské nářadí. Velká hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová a spotřebou tepelné energie velmi úsporná. Je neodmyslitelnou součástí vybavení moderní kuchyně.

V asijské kuchyni se klade velký důraz na to, aby si přísady zachovaly původní přirozenou barvu, strukturu a vůni, což tento klasický "hrnec" umožňuje. Úprava přísad je někdy pracnější a časově náročnější než samotné vaření, ale jejich kombinace jsou chuťově harmonické a vyvážené.

Ve woku lze opékat, dusit, vařit v páře i smažit - suroviny neztácejí šetrnou přípravou a krátkou dobou tepelné úpravy svou čerstvost, koření zůstává aromatické a pokrmy jsou zdravé, pestré a rozmanité. Seznamte se s takřka neomezenými možnostmi tohoto kuchyňského vybavení a nechte se okouzlit více než 120 recepty na zeleninové, rybí, masové a drůbeží pokrmy i na exotické sladkosti. (Založil/a: lukyn)

(více)  

Štítky

více  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

maurarita
80% 80% 80% 80% 80%
  26. 12. 2015, 20:11
Zajímave asijské recepty na každý den, i nevšední z dalekých krajin zhotovovány v hluboké pánvi Wok