Pekelná síra
Autor: Lincoln Child, Douglas Preston Originální název: Brimstone Román / Thriller ISBN: 80-7341-490-2 Počet stránek: 458 Nakladatelství: BB art - 2005
Paznecht vypálený do zdi... Zápach síry ve vzduchu... Přišel si ďábel pro to, co mu náleží? Za dveřmi skvostného sídla v Hamptonu objeví zvláštní agent FBI Pendergast příšerný zločin, hrůzná jatka zdánlivě nadpřirozeného původu. Doutnající ostatky nechvalně proslulého uměleckého kritika Jeremyho Grovea a roztavený kříž, který mu vypálil znamení na hrudi, se našly v zamčené a zabarikádované podkrovní místnosti. Otisk kopyta na prknech podlahy a zápach pekelné síry připomínají legendární hrůzostrašné příběhy těch, kdo uzavřeli smlouvu s ďáblem. (Vložil uživatel: skjaninka)
Komentáře ke knize Pekelná síra:
Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace
UŽIVATEL horvis [21. 11. 11, 20:54]
Nechápu, že ta kniha má tak dobrý hodnocení.
Oproti ostatním knihám této dvojice se mi zdá dosti slabá.
Od této dvojice spisovatelů bych vyjmenoval minimálně 10 lepších knih.
Tak např. Poklad, Ledová bariéra, Mayský kodex, Hlubinná bouře, Bouře (ta má zdlouhavý ůvoda cca až 100 stránek, ale dočíst to stojí za to), Zátiší s vránami, Rouhání, Kráter, Relikviář a Dračí hora, tak tyhle knihy považuju za lepší.
Oproti ostatním knihám této dvojice se mi zdá dosti slabá.
Od této dvojice spisovatelů bych vyjmenoval minimálně 10 lepších knih.
UŽIVATEL horvis [25. 5. 11, 14:26]
Podle hodnocení, bylo vysoké očekávání, které ale bohužel zůstalo nenaplněno.
Zdlouhavý úvod, rozkouzkovaný takovýma různýma epizodama, já nevim furt jsem čekal kdy to opravdu začně být pohlcující děj ale nestalo se tak a to už jsem byl v závěru knihy.
Jasně, že tam byli čtivé části, ale oproti mým oblíbeným dílům od této dvojice autorů, mě to celkem zklamalo. Čtivé ale né strhující.