Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny Originální název: Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

Nejnovější vydání:
SZN - Státní zemědělské nakladatelství - 1983
Počet stránek: 238
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 1x v knihovně
k přečtení 0x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
SZN - Státní zemědělské nakladatelství (1983) 238

Tato kniha chce přispět ke správnému zacházení s ulovenou zvěří a zvěřinou k účelnému využití všech hodnot, které poskytuje, tedy např. i kožek a kůží. Obsahuje proto informace o tom, jak zacházet s úlovkem od jeho dopravy z místa ulovení, o jeho uskladnění, stahování, rušení a ošetřování koží až po úpravu zvěřiny jako pokrmu. (Založil/a: Handa)

(více)  

Štítky

více  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace