Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Léčba výživou

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Léčba výživou

Podtitul: Encyklopedie léčivých potravin



Poprvé vydáno celosvětově: 1994

Nejnovější vydání:
Nezjištěno / Jiné
ISBN: 80-85186-54-3
Počet stránek: 216
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Nezjištěno / Jiné 80-85186-54-3 216

Autoři knihy Drahomíra Červená a Karel Červený jsou známí propagátoři zdravého způsobu života, ke kterému patří také správný výběr a složení stravy. Protože se naše tělo vlastně buduje z toho, co sníme, je vhodné věnovat jídlu patřičnou pozornost. Z publikace se dozvíte, jaké účinky mají nejdůležitější potraviny. Statě o ovoci a zelenině jsou abecedně seřazeny a obsahují údaje o tom, jaké mají složení a jak je léčebně využít. Připojeny jsou rovněž recepty na přípravu zdravých jídel. Zařazena je také kapitola o škodlivých potravinách a seznam chorob s návodem na léčení potravinami. (Založil/a: otas99)

(více)  

Štítky

více  
Karel Červený Karel Červený
*1957

Další díla
Zobrazit další díla autora  
Drahomíra Červená Drahomíra Červená
*1959

Další díla
Zobrazit další díla autora  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

otas99
  26. 10. 2012, 14:01
Zajímavá kniha s popisem základních potravin z kategorie ovoce, zelenina, obilniny a zrniny, luštěniny, ořechy apod. U každé potraviny jsou popsány účinné látky a léčebné účinky.