Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Zázračná síla medu

100%
5 2
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Zázračná síla medu
Autor:
Originální název: The Healing Powers of Honey
Poprvé vydáno celosvětově: 2011

Nejnovější vydání:
Ikar - 2012
ISBN: 978-80-249-1932-4
Počet stránek: 344
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 1x v oblíbených
v přečtených 1x v přečtených
v knihovně 0x v knihovně
k přečtení 2x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Ikar (2012) 978-80-249-1932-4 344

Objevte léčivou sílu včelího medu, který velebili jako přírodní „nektar bohů“ už Egypťané před 5000 let. Konzumace medu může snížit riziko vzniku civilizačních onemocnění, redukuje množství tělesného tuku a prodlužuje život. Med obsahuje velké množství antioxidantů, minerálních látek a vitaminů – jedna lžička medu má jen 21 kalorií. Kniha vás seznámí se 30 léčivými druhy medu. Vysvětlí, jak med zařadit do jídelníčku pro zdravé srdce pomocí řady receptů. Přináší bezpočet možností použití medu při domácí léčbě a dozvíte se také o kosmetických medových kúrách, které používala už královna Kleopatra. (Založil/a: Moreanne)

(více)  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

moonchild
100% 100% 100% 100% 100%
  14. 10. 2013, 17:35
V knize naleznete informace o různých druzích medu,řadu receptů na chutná jídla,tipy na použití medu při domácí léčbě a také kosmetickou kúru.
Warcoprix
100% 100% 100% 100% 100%
  4. 8. 2015, 22:11
Kniha plná nadšení z medu po všech stránkách. Už dlouho jsem nečetl knihu tolik pozitivní a tolik motivující k nákupu zázračné substance, jíž je včelí med. A to jsem sám včelař :-)
V knize je krom přehledu o medech i spousta rad k jeho využití.