Mrtví pro svět
Autor: Charlaine Harris Originální název: Dead to the World Fantasy / Pro mládež / Detektivní ISBN: 978-80-7384-303-8 Počet stránek: 309 Nakladatelství:
![]() |
V oblíbených: 20x | |
V přečtených: 80x |
Čtvrtá kniha série Pravá krev.
Sookie Stackhouseová zjišťuje, že její smůla ji neopouští, spíš naopak. Její upír Bill odjel do Peru a hned nato se zčista jasna se objevil jeho šéf Eric, kterého našla Sookie nahého v příkopě, zmateného a ustrašeného.
Také její bratr Jason zmizí, a jakoby to nestačilo, je v blízkém městě je sabat čarodějnic. Takže Sookie nezbývá, než se dopídit, co se vlastně děje. A její pátrání udrží čtenáře v napětí až do konce.
Tuto knihu si můžete přečíst v elektronické podobě na Google Books (Pro zobrazení klikněte na ikonu)
Komentáře ke knize Mrtví pro svět:
Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace
UŽIVATEL Moreanne [9. 1. 12, 17:35]
Tak tento díl se mi líbil asi nejvíc (zatím... jsem zvědavá na další). Celou dobu jsem ve skrytu duše doufala, že spolu Sookie a Eric zůstanou. Je to díl plný emocí a zvratů, snad i další budou takové.
UŽIVATEL LeaLea [27. 9. 11, 8:17]
Tenhle díl se mi zatím líbil nejvíc. Emoce z pera Harrisové se mě nikdy moc nedotkly, ale tady se jí to povedlo. Bolavý konec krásného vztahu. Eric by mohl ztrácet paměť častěji.
UŽIVATEL Majdule [4. 7. 11, 19:04]
Tenhle díl je skutečně napínavý, vstupují do něj nové nadpřirozené bytosti, navíc dojde k zásadnímu, i když ne trvalému, sblížení Sookie a Erica. A popravdě, na to jsem dlouho čekala :-) Navíc se mi moc líbí, jak se v celém dílu Sookie chová, i jak zvládá jednu stresovou situaci za druhou, včetně konce, který je vlastně k neustání.