Zvíře

Hodnocení:       96 %

Hodnotit tuto knihu můžete po přihlášení
Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Knižní klub - 2002
Knižní klub - 2009
Knižní klub - 2011

Koupit knihu Koupit knihu
V oblíbených V oblíbených: 8x      V přečtených V přečtených: 31x      V knihovně V knihovně: 22x      K přečtení K přečtění: 3x

Obrazová encyklopedie živočichů všech kontinentů
Hlavní redaktor: David Burnie

Zvíře je nepřekonatelné encyklopedické dílo o tvorech žijících v přírodě - od největšího savce po nejmenšího motýlka. Ukazuje jejich krásu a rozmanitost snímky a ilustracemi vysoké technické kvality a umělecké hodnoty, oceněné mnoha mezinárodními cenami, v nápadité grafické úpravě a doprovozené zajímavým textem plným nejnovějších informací. (Vložil uživatel: marta-b)

Komentáře ke knize Zvíře:

Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

UŽIVATEL nečik [17. 10. 11, 8:59]
Tahle série encyklopedií (Vesmír, Země, Člověk atd.) od Knižního klubu jsou, troufám si říct, jedny z nejlepších, co je na trhu.
UŽIVATEL Sussane [31. 7. 11, 19:19]
Kniha bezesporu vyjímečná taky pěkně těžká.Hvězdiček je pět já bych dala kdyby to šlo 4,5 za příliš krátké popisy jednotlivých druhů. I když je mi jasné, že delší by být asi nemohly.
UŽIVATEL ssuva [18. 5. 11, 10:40]
David Burnie, který vedl autorský kolektiv, studoval zoologii na univerzitě v Bristolu. Je autorem více než 75 knih a multimediálních děl a ve Zvířeti zhodnotil nejen své znalosti, ale i proslulé skvosty zoologické fotografie a předchozí nakladatelské počiny Dorling Kindersley. Z knih, které vydal, je tato jedna z nejpozoruhodnějších.
UŽIVATEL Sfinkter [24. 2. 11, 20:31]
Kultovní kniha, která byla mezi encyklopedickou tvorbou naprostou bombou. V knihovničce ji mám už několik let a asi nikdy se mi neomrzí. Povinnost pro všechny lidi se zájmem o přírodu.