Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Svět piva a piva světa

70%
4 2
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Svět piva a piva světa Originální název: Svět piva a piva světa
Poprvé vydáno celosvětově: 2013

Nejnovější vydání:
Grada - 2013
ISBN: 978-80-247-4648-7
Počet stránek: 128
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 2x v přečtených
v knihovně 2x v knihovně
k přečtení 2x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Grada (2013) 978-80-247-4648-7 128

V této atraktivně pojaté publikaci najdete všechny podstatné informace o tradičních i pozapomenutých stylech piva, které se díky produkci malých pivovarů či minipivovarů vrací na náš trh. Právě boom malých pivovarů u nás i ve světě a neustále rostoucí počet restaurací, které nabízejí širokou škálu skutečných pivních zážitků, byl pohnutkou pro vznik této publikace. Má pomoci, bez nudných detailů, k orientaci všem, kdo ještě tápou, co je svrchně a co spodně či spontánně kvašené pivo, co znamená Ale, Pale Ale, Weizen, Bock, Lambic, Radler, Abbey, Märzen, Kriek, Frambozen etc. Vždyť pivo není jen všude podávané, téměř unifikované Europivo nadnárodních pivovarských skupin. Svět pivních druhů je daleko rozmanitější, plný chutí a vůní, a pro milovníky kvalitního pivního moku skutečný požitek. A kdo se nebojí experimentovat, může si pivo uvařit i doma, jak dokládá závěrečná kapitola. (Založil/a: Barabura)

(více)  

Štítky

více  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Cermag
80% 80% 80% 80% 80%
  3. 6. 2015, 14:40
Hezké shrnutí a popis jednotlivých kroků při výrobě piva, dále popis jednotlivých druhů piv a jejich specifika při výrobě. Příjemně edukační text doplněn obrázky z pivního světa a nakonec i postupem k výrově vlastního.

Doporučuji všem, kteří nechtějí být jen konzumenty, ale také se v pivu trochu vyznat.