Vyrovnaný účet
Autor: Dick Francis Originální název: Even Money Detektivní / Thriller ISBN: 978-80-242-2629-3 Počet stránek: 296 Nakladatelství: Knižní klub - 2010
Zcela nový román klasika thrilleru Dicka Francise, který napsal se svým synem Felixem. Bookmaker Ned Talbot se stará především o to, aby jeho malý podnik obstál před velkými sázkařskými společnostmi. Pak se ale objeví jeho dlouho ztracený otec a krátce poté je pře Nedem ubodán k smrti. Ve hře je tajemný kódovací přístroj, který umožňuje na dostizích podvádět. Ned musí zachránit podnik a zjistit, kdo a pro zabil jeho otce.
Komentáře ke knize Vyrovnaný účet:
Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace
UŽIVATEL EileenK [10. 1. 12, 13:56]
Na knihu jsem se dlouho těšila a možná i proto jsem byla trochu zklamaná. Prostě to nebylo ono - nějak méně napětí než jsem byla ve Francisových knihách zvyklá. Trápení hlavního hrdiny s psychicky nemocnou manželkou na mě působilo rušivě, jako by do detektivního příběhu ne a ne zapadnout. Sama detektivní zápletka mi navíc přišla málo rozpracovaná. Tato kniha podle mě za ostatními dost pokulhává.