Pavučina snů

Hodnocení:       82 %

Hodnotit tuto knihu můžete po přihlášení
Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Počet stránek: 612

Nakladatelství:
Pavel Dobrovský BETA - 2002

Koupit knihu Koupit knihu
V oblíbených V oblíbených: 34x      V přečtených V přečtených: 254x      V knihovně V knihovně: 38x      K přečtení K přečtění: 43x

Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopní pochopit. Teď, o pětadvacet let později, jsou z kluků dospělí muži, každý se svým vlastním životem a vlastními starostmi. Ale vzájemné pouto přetrvalo.
Každou loveckou sezónu se čtveřice znovu schází v lesích severního Maine. Letos do jejich chaty zabloudí dezorientovaný cizinec, který mumlá cosi o světlech na obloze. A jeho nesrozumitelné blouznění se brzy ukáže až nepříjemně blízké pravdě.
Zanedlouho jsou čtyři přátelé vtaženi do děsivého souboje se stvořením z jiného světa. Jejich jediná naděje na přežití leží ve společné minulosti - a v pavučině snů.

Komentáře ke knize Pavučina snů:

Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

UŽIVATEL vladislaus [21. 10. 11, 18:44]
Je zajímavé, že ti, kteří vložili komentář jsou knížkou nadšeni. Ostatní, méně nadšení, své příspěvky nezveřejnili. Já patřím mezi spokojené čtenáře této kingovky. Dobrý nápad a celkový spád díla stojí za 5 hvězdiček.
UŽIVATEL King [21. 10. 11, 18:36]
Na to, že ji všichni kolem mě hodnotili tak špatně, se mi tahle knížka líbila. Těch šest set stránek uteklo jako voda, protože jsme s epři nich neuvěřitelně dobře bavil. Delší díla od Kinga jsou prostě o moc lepší než ta krátká.
UŽIVATEL bren [20. 1. 11, 14:21]
Byla to má první kniha od Kinga, bylo mi tehdy 14 a připadala mi opravdu děsivá a strašidelná, a četla jsem ji po tom ještě asi pětkrát. Naprosto mě uchvátila. A do dneška se k ní ráda vrátím. Ostatně díky ní se stal Stephen King mým nej autorem.
UŽIVATEL Dragita [20. 6. 10, 0:36]
Moje první knížka od Kinga, díky ní, už mě tato mánie nepustila.Opravdu moc dobře napsaná, promyšlený příběh, mimozemštani a napětí, to je prostě moje:-)
UŽIVATEL Jonash [12. 3. 10, 13:01]
Výborná kniha, velice rozsáhlá, promyšlená a originální. JAsných * * * * *