Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Tradiční české kuchařky

100%
5 2
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Tradiční české kuchařky

Podtitul: Jak se vařilo před M. D. Rettigovou


Originální název: Tradiční české kuchařky

Nejnovější vydání:
Libri - 2001
ISBN: 80-7277-075-6
Počet stránek: 279
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 2x v přečtených
v knihovně 1x v knihovně
k přečtení 2x k přečtení
právě čte 1x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Libri (2001) 80-7277-075-6 279

Archeoložka a historička, která se zabývá i historií potravin, stolování a přípravy pokrmů (mj. Jak se jedlo ve starověku) přináší jak obsáhlý receptář převedený na současné míry a váhy z kuchařek 18. a 19. století, tak čtivý úvod o kuchyni, stolování, pokrmech i o zdomácnění kávy, čaje, zmrzliny a dalších nápojů a jídel.
Popis: brožovaná, 14,5 × 20 cm (Založil/a: Eli.)

(více)  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

anishta
100% 100% 100% 100% 100%
  11. 11. 2013, 22:33
Velmi zajímavé a velmi čtivé. Dostala jsem se k tomu kvůli referátu a nelituji koupě. Opravdu se to čte samo, je zde mnoho zajímavých věcí o historickém kulinářství.
Velikým plus je, že obsahuje původní recepty. Asi 190 stran receptů, které v dnešní době neznáme nebo známe jinak je super.