Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Citlivá kuchyně

92%
5 5
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Citlivá kuchyně

Podtitul: aneb štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně!


Originální název: Citlivá kuchyně
Poprvé vydáno celosvětově: 2013

Nejnovější vydání:
Nezjištěno / Jiné - 2013
ISBN: 978-80-905564-0-9
Počet stránek: 254
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 2x v oblíbených
v přečtených 7x v přečtených
v knihovně 5x v knihovně
k přečtení 2x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 1x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Nezjištěno / Jiné (2013) 978-80-905564-0-9 254

Taky máte pocit, že je doba na zbláznění? Míváte ze stresu žaludek na vodě nebo vás "pálí žáha"? Nebo máte potravinou alergii či dokonce bezlepkovou dietu? Řešení je snadnější, než se zdá.
Citlivá kuchyně není žádná dieta! Je to návrat k potravinám a jejich úpravě z dob, kdy ještě potravinářský průmysl v honbě za zisky tolik nezvlčil. Je to vaření bez chemie, bez nejčastějších alergenů a bezlepkové.
Citlivá kuchyně je záchranou pro lidi se zdravotními potížemi jako celiakie či Crohnova choroba. Je velmi vhodná aspoň přechodně pro lidi, kteří se "jen" necítí ve své kůži, protože žijí ve stresu a mají těžkosti se zažíváním. A je to kuchyně velmi užitečná aspoň příležitostně, o víkendech, pro lidi, kteří chtějí být štíhlí a zdraví. A nejúžasnější je, že je to vaření i pro začátečníky, ohromně snadné a úžasně dobré!
Poslední studie ukazují, že nadpoloviční většina lidí má nějakou "přecitlivost"! Tato kniha vám ukáže, že vynechat potenciálně obtížně snášené potraviny je snadnější, než jste si mysleli. Smyslem knihy je, aby i zdraví byli ještě zdravější. A aby se mohli dobře najíst i ti, na kterých si doba vybrala civilizační daň.
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života. Dozvíte se nejen jak citlivě vařit, ale i řadu cenných informací o potravinách. Tělo se vám odvděčí!

Nakladatelství: NF distribuce (Založil/a: Moreanne)

(více)  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace