Akta X - Chci věřit - Oficiální průvodce čtvrtým obdobím

Hodnocení:       86 %

Hodnotit tuto knihu můžete po přihlášení
Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Počet stránek: 301

Nakladatelství:
Pavel Dobrovský BETA - 1998

Koupit knihu Koupit knihu
V oblíbených V oblíbených: 1x      V přečtených V přečtených: 11x      V knihovně V knihovně: 3x      K přečtení K přečtění: 0x

Jeden z nejpopulárnějších a kritiky oceňovaných televizních seriálů posledních let - Akta X - z autorské dílny Chrise Cartera, s hlavními představiteli Davidem Duchovnym a Gillian Andersonovou, pokračuje. Chci věřit je podrobný průvodce epizodami čtvrtého období, bez něhož se žádný příznivec seriálu rozhodně neobejde. (Vložil uživatel: Elmoro)

Komentáře ke knize Akta X - Chci věřit - Oficiální průvodce čtvrtým obdobím:

Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
UŽIVATEL Samantha [27. 5. 10, 8:43]
O co přibylo na kvalitě a obsáhlosti popisů epizod (každý je skoro jako krátká povídka), o to je zde méně zajímavostí ze zákulisí. Pro fanouška krásný kousek do sbírky a překlad o hodně lepší, než u prvního dílu trilogie průvodců po světě Akt X.
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
UŽIVATEL Elmoro [13. 4. 10, 11:58]
I když se jedná o poslední díl, který u nás vyšel,tak jsem ho četl jako první.I když po vzhledové stránce je nejhezčí,protože je zde plno fotografií z epizod,tak po té informační mi přišel nejchudší.Mnohem více prostoru je zde věnováno příběhu jednotlivých epizod,někdy až moc do podrobna a na zajímavosti z natačení tak zbyde jen menší odstavec.Přesto spolu s předhozíma dílama pro fandu Akta X tvoří skvělý celek.