Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Med

0%
0 0
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Med

Podtitul: 100 způsobů využití medu v péči o tělo i v kuchyni. 40 skvělých kuchařských receptů


Originální název: The Book of Honey
Poprvé vydáno celosvětově: 2009

Nejnovější vydání:
Rebo - 2013
ISBN: 978-80-255-0713-1
Počet stránek: 96
Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 0x v oblíbených
v přečtených 0x v přečtených
v knihovně 0x v knihovně
k přečtení 0x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka
Rebo (2013) 978-80-255-0713-1 96

S touto publikací se naučíte využívat pozoruhodných vlastností medu ve své domácí lékárně, v domácnosti, při péči o tělo i v kuchyni. Seznámíte se s přípravou přírodních léčiv a přípravků, jako jsou medové obklady, protiplísňové masti, kapky na zažívání, sirupy proti kašli, antiseptické balzámy a prostředky zlepšující spánek. Objevíte možnosti využití medu v přírodních kosmetických přípravcích – od peelingů a prostředků na zjemňování pleti po aromatické krémy a pleťové vody. Najdete zde popisy nejrůznějších druhů a typů medu a více než 40 receptů, které maximálně využívají blahodárné účinky medu v těch nejlahodnějších podobách – od sladkokyselých marinád po vynikající medové moučníky. Texty doprovází na 300 barevných fotografií.

•vhled do historie výroby a využití medu
•postupy krok za krokem doplněné návodnými fotografiemi
•přehledná záhlaví pro snadnou orientaci v knize
•rejstřík (Založil/a: Moreanne)

(více)  

Štítky

#zdraví  #vaření  #med 
více  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace