Registrovat
Přihlášení
nebo
Ztracené heslo?
Na úvodní stránku Na úvodní stránku
Československá bibliografická databáze
Registrovat

Le mouton - Naše francouzská kuchyně

80%
4 1
Hodnotit lze až po přihlášení
Zavřít Chcete knihu okomentovat, hodnotit či ji uložit do svého knižního seznamu? Začnete zde

Le mouton - Naše francouzská kuchyně

Podtitul: Paříž & Île de France


Originální název: LE MOUTON - Naše francouzská kuchyně
Poprvé vydáno celosvětově: 2013

Sdílet
  Facebook   Twitter   Zobrazit adresu   Poslat e-mailem
Kde kniha žije?
v oblíbených 2x v oblíbených
v přečtených 2x v přečtených
v knihovně 2x v knihovně
k přečtení 0x k přečtení
právě čte 0x právě čte
si přeje 0x si přeje
Skrýt  

Všechny obaly

Skrýt  

Všechna vydání knihy

Nakladatelství (rok) ISBN Počet stránek Poznámka

Pokud máte rádi Francii, budete z nové kuchařky Martina a Jiřího Beránkových nadšení, pokud Francii neznáte, určitě budete mít důvod vydat se na cestu. Dva bratři a mladí majitelé francouzské restaurace, si splnili dávné přání napsat kuchařku a zároveň povídání o zemi, kterou milují. Francouzská kuchyně se může zdát komplikovaná, ale určitě taková není, když vám ji představí právě tihle dva. Jak můžete odolat návodu, jako je například tenhle „Právě tolik vína, kolik kuchař nalije do hrnce, potřebuje také pro svou inspiraci. Množství vína v receptech tedy násobte dvěma.“ Druhý díl sérue francouzských kuchařek se bude věnovat Bretani.\r\n (Založil/a: WINDTRADE)

(více)  

Štítky

více  
Martin Beránek Martin Beránek

Jiří Beránek Jiří Beránek
*06.07.1955

Další díla
Zobrazit další díla autora  

Komentáře



Nové komentáře můžete vkládat po přihlášení | Nemáte zde účet? - Rychlá registrace

JudyS
80% 80% 80% 80% 80%
  4. 2. 2014, 11:04
Spousta zajímavostí o původu jídel. Vtipné doprovodné texty "pokud babička říkala, že tam patří máslo, tak tam prostě patři" Konečně perfektní recept na chleba
WINDTRADE
  4. 2. 2014, 10:56
Recepty skvěle fungují a při čtení se docela nasmějete