Linie krve
Originální název: Blood Lines
Tanya Huff
3. kniha v sérii Krevní pouta.
Toronto. Vicki pracuje na případu zločinu v egyptologickém oddělení místního muzea. Záhadu dvojnásobné vraždy nikdo – jak se zdá – nedokáže a snad ani nechce objasnit. Vicki začíná mít podezření, že si tady někdo pohrává s lidskými myšlenkami. A teprve tehdy zjistí, že Henryho sny vůbec nejsou bezvýznamné… (Založil/a: zayic)
O čem je kniha Linie krve?
Začalo to sny o oslňujícím slunci, které bylo pro Henryho Fitzroye tou nejstrašlivější z nočních můr.Upír s halucinacemi - dokonce i když s ním spíte - ještě pro soukromého detektiva není důvod nechat být všechno ostatní a spěchat na pomoc. Alespoň si to Vicky Nelsonová tehdy myslela.
(Zobrazit více

Henry má halucinace, a tak to má trochu v hlavě pomotané. A hlavním záporákem je tu tentokrát mumie...no neočekávala jsem od toho nic dobrého,ale celkově to na mě působilo příjemně
Nemohu říct, že by mne to nějak nadchlo. Prostě jsem četla a četla a najednou byl konec. Jako odpočinková kniha to jde, ale nic závratného jsem tam nenašla.
Mumie jako hlavní záporák? Skoro mě to odradilo. Nejsem zrovna fanda potácejících se zafačovaných mrtvol. Sesbírala jsem ale odvahu a dala se do čtení. Nakonec to asi i stálo za to. Čekal mě parádní rozjezd- mrtvoly přibývají, mumie uniká… V poslední čtvrtině to čím dál víc v-á-z-n-e a nadšení klesá a klesá.... Konec se mi prostě nelíbil, takže se ze zamýšlených 90% dostáváme na "buďte rádi za těch sedmdesát zaokrouhlených dolů".