Výroba potravin rostlinného původu
Návody do cvičení I.
Poprvé vydáno celosvětově: 2014
Iva Burešová 
Všechny obaly
O čem je kniha Výroba potravin rostlinného původu?
Skriptum Výroba potravin rostlinného původu - Návody do cvičení I. obsahuje návody do cvičení předmětu Potravinářská technologie a biotechnologie I, Technologie výroby potravin rostlinného původu I a Speciální potravinářská technologie II. Pro zjednodušení a větší přehlednost textu je, pokud není uvedeno jinak, pro hodnoty standardně vyjadřované v hmotnostních procentech % (w/w) používán zkrácený zápis %. Text skripta je psán podle Nového akademického slovníku cizích slov A – Ž, který doporučuje využívat progresivní způsob psaní, proto jsou v textu používány přípony -áza pro enzymy a -óza pro sacharidy atd. Při zpracování textu byly použity postupy doporučované Českými technickými normami. Čerpáno bylo také z legislativy ČR a EU ve stavu platném k září 2013. Použity byly také standardy, které v době zpracování textu již nebyly platné, ale při demonstraci principů testování kvality surovin zaujímají nenahraditelné místo.zdroj: www.sckn.cz (Založil/a: Peetuliska)
(Zobrazit více
)

Statistiky
Vydání
Nakladatelství (rok): Nezjištěno / Jiné
- 2014
ISBN: 978-80-7454-331-9
Stran: 98
Poznámka: Vydala Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Komentáře
U této knihy zatím nejsou žádné komentáře