Přispějte do knižní databáze
Přidat knihu Přidat autora

Další díla


Výroba potravin rostlinného původu

Návody do cvičení I.
0%
Poprvé vydáno celosvětově: 2014
Iva Burešová
Více  
Výroba potravin rostlinného původu
V obchodech
Do mých knih

Všechny obaly

Chcete si knihu uložit do některého knižního seznamu?

Stačí se přihlásit, nebo registrovat.
Odborná

O čem je kniha Výroba potravin rostlinného původu?

Skriptum Výroba potravin rostlinného původu - Návody do cvičení I. obsahuje návody do cvičení předmětu Potravinářská technologie a biotechnologie I, Technologie výroby potravin rostlinného původu I a Speciální potravinářská technologie II. Pro zjednodušení a větší přehlednost textu je, pokud není uvedeno jinak, pro hodnoty standardně vyjadřované v hmotnostních procentech % (w/w) používán zkrácený zápis %. Text skripta je psán podle Nového akademického slovníku cizích slov A – Ž, který doporučuje využívat progresivní způsob psaní, proto jsou v textu používány přípony -áza pro enzymy a -óza pro sacharidy atd. Při zpracování textu byly použity postupy doporučované Českými technickými normami. Čerpáno bylo také z legislativy ČR a EU ve stavu platném k září 2013. Použity byly také standardy, které v době zpracování textu již nebyly platné, ale při demonstraci principů testování kvality surovin zaujímají nenahraditelné místo.

zdroj: www.sckn.cz (Založil/a: Peetuliska)
(Zobrazit více   )
V obchodech
Do mých knih

Statistiky

Vydání

 
Kniha (1)
Nakladatelství (rok): Nezjištěno / Jiné - 2014
ISBN: 978-80-7454-331-9
Stran: 98
Poznámka: Vydala Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Komentáře

U této knihy zatím nejsou žádné komentáře

Přihlášení

nebo
Přes Facebook
Přes Google
Ztracené heslo?