Ztráty a nálezy v životě

Ztráty a nálezy v životě
V obchodech(49 Kč)

O čem je kniha Ztráty a nálezy v životě?

„Obyčejné věci“ to je hlavní námět rozhovorů s patnácti osobnostmi, které se prezentují v této knize. Jsou ale rodina, přátelé, láska, víra, zaměstnání či rodná zem skutečně věci obyčejné? Možná ano, zvláště, když se nám jich dostává. Co když ale o jednu z nich přijdeme? To je pak jedno, jestli jsme slavní nebo ne. V ten okamžik jsme zase „jenom“ lidmi. Každý z nás si ovšem z podobných zážitků, vědomě či nikoliv, odnáší něco svého, něco, co lze číst hlavně mezi řádky a co nám dává poznat nejdůležitější věci v životě lidském.
I proto jeden vědec, fyzioterapeut, fotbalista, humanitární pracovník, šansoniérka, fotograf, primář, šlechtic, dvě zpěvačky, houslový virtuos, novinářka, dva herci a herečka s větší či menší otevřeností povídají o svých životních ztrátách a nálezech. To, jakým způsobem se s nimi poprali, kde našli sílu, proč se nevzdali, i to, jak se radovali, nám přiblíží tyto známé osobnosti dost často v zcela jiném, pro mnohé čtenáře možná i překvapivém, světle. (Založil/a: Domovoj)
V obchodech(49 Kč)

Nakladatelství (rok): Karmelitánské nakladatelství - 2005
ISBN: 80-7192-867-4

U této knihy zatím nejsou žádné komentáře