Střípky z ložnic
Poprvé vydáno celosvětově: 2006
Simona Monyová
O čem je kniha Střípky z ložnic?
Ve Střípkách z ložnic se dočtete, jak se změní vztah, když se z manželských ložnic namísto milostných vzdechů začne ozývat dětský pláč. (Založil/a: icekafe)
(Zobrazit více
Zajímavé, přečíst vlastně 2 knihy v 1. A zajímavé, když se chlap snaží pochopit myšlení svojí manželky přes román pro ženy. To chce obdiv, protože někteří egoisté by se ani neobtěžovali knížku sehnat a koupit, taková blbost by je přece nikdy ani nenapadla, číst román pro ženy, natož snad číst a něco si z ní odnést, nemluvím už o tom, že se díky ní snaží zachránit své manželství.
Příběh o nepochopení manzela chodící ho do práce vůči manželce na mateřské, která dle manžela vlastně nemá proc být nespokojená, unavená s pocitem sociální izolace. Která z žen to aspoň někdy během mateřské dovolené nezažila? Jolana tedy plnými doušky a Ondřej prostě stále nechápe, co je špatně. ....Další odpočinkový, čtivý a splavný příběh z pera Simony Monyové .
Asi protože ještě nemám děti, tak mě kniha nezaujala. Přišla mi dost negativní a jak už tady někdo psal, tak je škoda, že druhý příběh není dovyprávěný...
Výzva bol ten hlavný dôvod, pre ktorý som si vybrala túto knihu. Inak pokiaľ by som ju nečítala, o nič podstatné by som ani neprišla. Nechcem tým povedať, že kniha ma vôbec nezaujala, ale nebola zase ani niečim výnimočná, aby mi utkvela v pamäti alebo ma nejakým spôsobom obohatila.
Trochu ma potešilo, že sme s manželom úplne inak prežívali príclhody našich ratolestí, ktoré nám okrem starostí vždy doniesli iba radosť a zmysel, či podstatu nášho žitia. Na druhej strane chápem, že funkčné medziľudské vzťahy nie sú atraktívne pre námety kníh.